Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Webdesign.

Het ontwerpen en het ontwikkelen van websites is onze specialiteit. Wij combineren dit met zo’n 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design. Bij een professionele website is aan ieder element aandacht besteed en weet je zeker dat aan alles gedacht is. Een website moet een goede mix van informatie en actie te zijn. Wij doen er alles aan om dit zo gebruiksvriendelijk mogelijk te laten samenkomen.

Bezoekers willen door zo weinig mogelijk clicks/muisklikken bij de informatie komen waar ze naar op zoek zijn.

Voor de ontwikkeling van onze websites maken we meestal gebruik van WordPress. Dit Content Management Systeem is bij veel mensen bekend, is gemakkelijk in gebruik en WordPress heeft heel veel mogelijkheden om aangepast en uitgebreid te worden. Iedereen kan eigenlijk eenvoudig en zelfstandig het beheer van de eigen website doen.

Wil je hier geen omkijken naar hebben? Geen probleem, het is bij ons mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten voor je website. Wij zorgen er dan voor dat de website up to date blijft en voorzien wordt van nieuwe content zoals teksten en afbeeldingen.

data op beeldscherm

Niet iedere ondernemer is thuis in de online wereld. Daarom kunnen wij je hierin volledig ontzorgen. Wij ontwerpen en bouwen niet alleen jouw website maar denken ook mee over de talloze mogelijkheden die jouw bedrijf online heeft.

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites in alle formaten, kleuren en stijlen. Daarnaast ontwerpen we eigenlijk alles om uw bedrijf online én offline opvallend en professioneel op de kaart te zetten.

Voordelen van een KarinVerbruggen.nl website:

Professioneel design

Alle websites gemaakt door KarinVerbruggen.nl worden geheel voorzien van een uniek, responsive (mobiel vriendelijk) design en worden afgestemd op jouw wensen, huisstijl en doelstellingen.

Zoekmachine vriendelijk

De websites van KarinVerbruggen.nl worden standaard SEO technisch ingericht. Dit houdt in dat deze goed leesbaar zijn voor zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing.

cijfer 4

Webhosting / domeinnaam

KarinVerbruggen.nl verzorgt naast webdesign en webdevelopment, ook het registreren van de domeinnaam en de benodigde hosting voor je website, data en e-mail.
Heb je al een domeinnaam? Wij koppelen hem graag aan jouw nieuwe website.

Onderhoud & beveiliging

KarinVerbruggen.nl zorgt ervoor dat je website altijd werkt volgens de laatste updates en technieken. Geen omkijken naar de nodige updates, beveiliging of andere technische punten. 

cijfer 4

Webhosting / domeinnaam

KarinVerbruggen.nl verzorgt naast webdesign en webdevelopment, ook het registreren van de domeinnaam en de benodigde hosting voor je website, data en e-mail.
Heb je al een domeinnaam? Wij koppelen hem graag aan jouw nieuwe website.

Fullservice internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Wij denken altijd met je mee om het juiste medium te vinden. Met 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen? Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Notel 49B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten