Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Grafisch ontwerp.

KarinVerbruggen.nl ontwikkelt logo’s en huisstijlen die aansluiten bij de eigen identiteit van een bedrijf. Het grafisch ontwerpen van websites, logo’s en huisstijlen tot brochures, boeken en campagnes. Ontwerpen die af zijn. Visueel en inhoudelijk kloppend met de boodschap die je wilt overdragen naar je doelgroep. Dit alles gebeurt al zo’n 25 jaar vanuit onze thuisbasis in N-Brabant. ‘Dutch Design’ uit Oirschot op een steenworp afstand van Strijp-S en Brainport Eindhoven.

 

Het verzorgen van drukwerk in de vorm van o.a. visitekaartjes, briefpapier, enveloppen en brochures (en nog veel meer!) is mogelijk. Wij leveren dit snel en zorgen voor een professioneel eindresultaat.

Wat ontwerpen we?

Branding:

Huisstijl
Identiteit visueel
Logo
Visitekaartjes
Briefpapier
Enveloppen

Drukwerk:

Posters
Brochures
Leaflets
Folders
Uitnodigingen
Magazines
Boeken

Digitaal:

Websites
Nieuwsbrieven
Online campagne
Social Media

/

Belettering/Signing:

Bewegwijzering
Bedrijfsbusjes
Signing op bedrijfshal

Wat ontwerpen we?

hoe gaan we te werk

Hoe gaan wij te werk

Intake & concept

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Wij denken altijd met je mee om het juiste medium te vinden. Een krachtige uitstraling helpt om de doelstellingen van jouw bedrijf te bereiken. In een briefingsgesprek gaan we in op de onderdelen van positionering en huisstijl. Weet je al wat je wilt? Dan helpen we om je plannen direct om te zetten in een krachtig ontwerp.

We onderzoeken wat je bedrijf doet, wat je product of dienst is, wie je doelgroep is en waar je uitdagingen liggen. Van hieruit gaan we voor je aan de slag: er wordt een offerte gemaakt en een concept kan worden uitgewerkt. Er ontstaat een betrokken samenwerking waarbij het verdere proces gevolgd kan worden.

Wij werken ook nauw samen met diverse partners die drukwerk leveren, (web)teksten schrijven en professionele fotografie verzorgen.

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten