Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Over.

KarinVerbruggen.nl is… jawel, je raadt het al: Karin Verbruggen. 25 jaar zelfstandig ondernemer en werkzaam als webdesigner en grafisch ontwerper. Met liefde voor het vak, interesse in de klant en uitgebreide vakkennis creëer ik ontwerpen en toepassingen die werken. Dat is mijn missie.

Om sterke online marketing strategieën te kunnen aanbieden bestaat er een nauw samenwerkingsverband met de jongens van e-Kik, de uitblinkers in online marketing.

Karin Verbruggen
Logo e-Kik
golfbal in het doel

Wat is jouw doel?

Gezamenlijk staan wij klaar om prachtige projecten te realiseren en te onderhouden.  Met liefde voor het vak, interesse in de klant én uitgebreide vakkennis ontwerpen we mooie dingen en ontwikkelen toepassingen die werken. Onze missie is om jou te helpen in het realiseren van jouw doelen.

Wat kun je verwachten?

 Heldere en unieke ontwerpen
⇒ Het oplossen van chaotische vraagstukken tot gebruiksvriendelijke communicatie
⇒ Persoonlijk contact en korte lijnen
⇒ Fullservice internet-ontwerp-bureau alles onder één dak
⇒ Doorgaan tot het gewenste eindresultaat

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jou en je organisatie kan betekenen? Samen van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten