Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Proost!

Ik zeg: “Proost”!
Wow….KarinVerbruggen.nl heeft de Benelux Enterprise Awards 2021 gewonnen in de categorie:

Best Online Design Agency

North-Brabant!!

 

Enorme verrassing en enorm vereerd. De Benelux Enterprise Award die we uitgereikt hebben gekregen van EU Business News is voor KarinVerbruggen.nl de kers op de taart. Een feestelijke afsluiting van een bizar jaar.

Een overzicht van de Award winnaars staat in EU Business News Magazine onder de K van KarinVerbruggen.nl

Benelux Enterprise Award 2021

Benelux Enterprise Awards 2021

Persbericht EU Business News Magazine:

“VERENIGD KONINKRIJK, 2021 – EU Business News Magazine heeft de winnaars bekendgemaakt van de Benelux Awards van dit jaar.

In vergelijking met 2020 staat 2021 in het teken van een herstart en een nieuw begin. Nu de dynamiek in het bedrijfsleven weer toeneemt, zien we dat bedrijven profiteren door de verloren tijd in te halen. Nieuwe productlanceringen, het betreden van nieuwe markten, nieuwe marketing en wervingscampagnes – ongeacht de methode, bedrijven in de Benelux maken zich op voor toekomstig succes.

Met dit alles in het achterhoofd hebben wij ons best gedaan om diegenen in de bloemetjes te zetten die 2021 hebben aangegrepen als het moment om terug te keren naar een groeimindset. Awards Coördinator Harwinder Pawar nam even de tijd om het succes van de winnaars te becommentariëren. “Gefeliciteerd aan allen die erkend zijn in dit programma. Het was een waar genoegen om alle welverdiende winnaars te bereiken en ik wil jullie allemaal heel veel succes wensen voor de toekomst.”

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jou en je organisatie kan betekenen? Samen van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten