Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Social media.

Social media is voor veel mensen de dagelijkse bezigheid nummer 1; het is ook niet meer weg te denken uit ons leven.

Voor je bedrijf kun je met social media, door regelmatig te posten, een relatie opbouwen en interesse wekken bij potentiële klanten. Toch blijkt het vaak lastig te zijn om iedere week nieuwe content te creëren of de tijd te vinden om je bezig te houden met social media. Social media uitbesteden is dan een logisch vervolg. Wij helpen je graag bij het creëren van content en het posten op verschillende kanalen.

Facebook advertising.

94% van de Nederlanders zit op Facebook. Het bereik is dus enorm!

Adverteren op Facebook biedt uiteenlopende mogelijkheden om heel specifieke doelgroepen te benaderen. Bijvoorbeeld met behulp van demografische gegevens, interessegebieden, merken met Vind-ik-leuks en andere eigenschappen kan heel precies aangegeven worden wie je wilt benaderen. Facebook adverteren heeft de mogelijkheden in zich die veel impact hebben op de doelgroep. Adverteren op Facebook is bijvoorbeeld uitermate geschikt om acties te promoten. Je bereikt een groot publiek met jouw boodschap.

facebook adverteren

Mogelijkheden:

Facebook adverteren biedt voor online marketing enorm veel mogelijkheden: je krijgt meer relevante websitebezoekers, het zorgt ervoor dat klanten loyaal worden, er is meer interactie en het sociaal netwerk wordt groter. Bovendien kun je efficiënt adverteren in de juiste doelgroep wat weer ideaal is voor remarketing.

Voordelen van adverteren op Facebook:

Facebook adverteren voor traffic en conversie, meer kliks naar jouw site
Business to consumer met enorm groot bereik
Mogelijkheden om zeer lokaal te adverteren
Gerichte campagnes dankzij sterke segmentatie
Heldere rapportages binnen Facebook adverteren

KarinVerbruggen.nl zorgt voor gerichte campagnes op Facebook, gewoon vanuit je eigen account. Jij houdt de controle, wij werken volledig transparant. Wij zijn erop gefocussed om het deel van de doelgroep te bereiken dat de grootste kans op conversie biedt.

Benieuwd hoe we Facebook inzetten binnen je online marketing mix of hoe we jouw actie overtuigend zouden neerzetten? Neem contact met ons op!

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten