Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Online marketing.

Hoe kom je aan de juiste en zoveel mogelijk relevante bezoekers op jouw website? En hoe zorg je dat die bezoekers klant worden? Wij helpen je graag bij het invullen van jouw online marketing strategie. Samen creëren wij een duidelijke richting voor jouw online uitingen.

Helder plan voor de online marketing strategie.

Een goede online marketing strategie is de basis om jouw online doelstellingen te bereiken, binnen het budget en een reële doorlooptijd. We bepalen in overleg de meest effectieve kanalen voor een krachtige marketingmix die je helpt de gestelde doelen te behalen. We meten de resultaten en verschaffen inzicht, zodat we jouw website doorlopend kunnen blijven optimaliseren. Online marketing strategie op basis van een gedegen plan. Denken, doen en jouw doelstellingen behalen.

 

Benieuwd hoe jouw online marketing strategie beter kan of hoe we met jou van start zouden gaan? Neem contact op, onze online marketing specialisten gaan graag voor je aan de slag met een inschatting van de mogelijkheden!

Searching on internet

SEO.

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization en wordt in het Nederlands ‘Zoekmachineoptimalisatie’ genoemd. Het is een vorm van online marketing die toepasbaar is voor je website.

Simpel gezegd bestaat SEO uit alle activiteiten die je kunt laten doen aan je website, waardoor je met je onderneming hoger in de organische, niet-betaalde resultaten van Google komt te staan. 

SEO zorgt er voor dat jouw bedrijf via zoekopdrachten in Google het snelst in beeld komt, waardoor je zoveel mogelijk bezoekers naar jouw website toe trekt. Met als resultaat dat je boven je concurrenten komt te staan, waardoor er nieuwe business gegenereerd kan worden.  

Belangrijke voordelen van SEO:

Meest duurzame vorm van zoekmachine marketing op de lange termijn.
Het maandelijks genereren van steeds meer nieuwe bezoekers en nieuwe leads.
SEO trekt de juiste bezoekers/doelgroep naar de website toe.
SEO is een van de meest voordelige, maar vooral effectiefste vorm van (online) marketing. Geen kosten per klik voor bezoekers naar jouw website.
Een hoge positie in Google zorgt voor vertrouwen en autoriteit.
Alles is meetbaar, hierdoor heb je 24/7 inzicht in relevante statistieken.

Stap voor stap je website laten groeien.

SEO is een lange termijnstrategie omdat jouw website niet van de een op de andere dag bovenaan kan komen te staan in Google. Er dient dus rekening mee gehouden te worden dat resultaten pas zichtbaar kunnen zijn over langere tijd. Het is lastig om te zeggen wanneer dit dan precies is, dit kan van een paar dagen tot een aantal maanden duren voordat er indexatie plaatsvindt en er merkbare resultaten zijn. Het heeft te maken met een aantal zaken, zoals de grootte van je website of bijvoorbeeld hoeveel concurrentie je hebt. Wat we wel vaak zien is dat wanneer je stap voor stap hoger komt in Google, de resultaten alleen maar toenemen in de loop van de tijd. 

SEA.

SEA is de afkorting voor Search Engine Advertising en wordt in het Nederlands ‘Zoekmachine adverteren’ genoemd.

Adverteren in Google – Google Ads- is ideaal voor de korte termijn en levert relevante bezoekers. Zoekmachine adverteren kan op meerdere manieren, niet alleen als tekstadvertenties binnen zoekmachines zoals Google, maar ook bij Google shopping en door middel van banners. Advertenties in Google staan boven de organische zoekresultaten. 33% van de gebruikers van Google klikt op zo’n advertentie.

searching on google smartphone

Belangrijke voordelen van SEA:

Jouw advertentie verschijnt bovenaan de zoekresultaten
Op korte termijn heb je resultaat van je campagne
Vergroot jouw online naamsbekendheid
Een hogere positie zorgt voor meer kliks naar jouw site
Je bepaalt je eigen advertentie budget
Je bepaalt zelf in welke regio je wilt adverteren
AdWords campagne optimaliseren: bijbehorende advertentieteksten bijsturen

Wil je ook een effectieve Google Ads campagne lanceren?

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten