Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Terug naar projecten

Bouwbedrijf de Brouwer - WordPress website - Logo

ONTWERP LOGO EN HUISSTIJL & ONTWIKKELING WEBSITE

Bedrijfsidentiteit met oog voor detail.

Sterk in bouwen.

Bouwbedrijf de Brouwer uit Middelbeers staat voor kwaliteit en vakmanschap, waarbij de relatie met de klant voorop staat. De kracht van het bedrijf is de juiste combinatie van vernieuwende kennis en meer dan 40 jaar ervaring binnen de markt.

Zowel particulieren, bedrijven en instanties kunnen bij Bouwbedrijf de Brouwer terecht om kennis te maken met hun professionele werkwijze.

Huisstijl van Bouwbedrijf de Brouwer

Gaan voor 100% tevredenheid.

Een professionele huisstijl die ook wordt doorgevoerd in de website schept vertrouwen in een bedrijf, haar producten of diensten. De vakmannen van Bouwbedrijf De Brouwer hebben naast een no-nonsense-stoere buitenkant, een uiterst professionele en persoonlijk betrokken houding. Dit alles, met oog voor detail, komt terug in hun identiteit/huisstijl én website.

Check ook deze projecten!

Kerk project Bouwbedrijf Pijnenburg

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten