Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Terug naar projecten

Kapper André Oirschot - WordPress website

MODERN & FUNCTIONELE WEBSITE

Helder, modern en onderscheidende website.

Aandacht voor jou.

Een mooi en verzorgd uiterlijk draagt bij aan een positief gevoel. Een gevoel waarbij je innerlijk en je uiterlijk in balans zijn. Je kapsel is een belangrijk onderdeel om deze goede balans te krijgen en te behouden.

André is de haarstudio voor vrouwen en mannen in Oirschot. Een eigenzinnige, moderne salon waar je als klant centraal staat. ‘Naar de kapper gaan is verzorgen, dat is geen luxe. Aandacht voor je uiterlijk zorgt ervoor dat je je goed voelt.’

kapper andre ontwerp website

Eigenzinnige eenvoud.

Kapper André vroeg KarinVerbruggen.nl om de website te ontwerpen en te realiseren. Bij een eigenzinnige haarstylist hoort ook een eigenzinnige website. De salon is smaakvol ingericht in minimalistische zwart/wit contrasten. Deze stijlvolle eenvoud hebben we terug laten komen in de vormgeving van de website voor optimale herkenbaarheid. Dit wordt subtiel afgewisseld met gouden accenten omdat die ook terugkomen in de producten (GOLD) die in de salon gebruikt worden. De prachtige zwart wit foto’s die fotograaf Eric van Laarhoven voor ons maakte zorgen voor een aantrekkelijk totaal plaatje.

Check ook deze projecten!

Portfolio Wij zijn Spring website en logo
portfolio website vd donk stoffering

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten