Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Terug naar projecten

Autorijschool Lievens - Responsive website

FRISSE FUNCTIONELE WEBSITE

Overzichtelijkheid in aanbod op website.

Les liever Lievens.

Als goed rijden je lief is ga je naar Autorijschool Paul J. Lievens. Al bijna 40 jaar een begrip. Deze autorijschool verzorgt nog rijlessen op de traditionele manier. Van mens tot mens. De werkelijke ontmoeting met de kandidaat staat nog centraal waardoor kandidaten verzekerd zijn van het juiste advies en de juiste werkwijze tijdens de lessen. 

KarinVerbruggen.nl werd gevraagd een website te ontwerpen en realiseren die op een heldere manier laat zien welke mogelijkheden er zijn bij het autorijlessen, ook bij leerproblemen.

En mijn positie in Google dan?

Bij het overzetten van een oude website naar de nieuwe website wil je het verkeer en rankings in Google niet verliezen. Daarom is het belangrijk om met behulp van een goede migratie de website te sturen. De nieuwe url’s zijn vaak heel anders dan de oude. Wij voeren deze migratie uit door middel van een compleet redirectplan. Hierdoor gaat Google de nieuwe website goed begrijpen en worden de bezoekers goed doorgestuurd wanneer zij (per ongeluk) naar een oude url gaan (die nog geïndexeerd wordt door Google of door de browsergeschiedenis is opgeslagen).

Check ook deze projecten!

portfolio autobedrijf verbruggen website
portfolio vd Bosch bv. website en logo

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten