Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Terug naar projecten

De Enck - Start Signing

ONTWERP ENTREE & ROUTING HAL

Kleine verrassingen door mooie lichtinvallen.

Enck signing

Een thuis voor verenigingen, cultuur en sociaal leven.

De Enck, het sociaal-cultureel centrum wat op dit moment helaas gesloten is. Velen hopen op een doorstart want De Enck is een centrale plek in Oirschot waar ontmoeten, vergaderen, oefenen, uitvoeren, ontspannen en genieten samenkomen. De huiskamer van Oirschot, een thuis voor verenigingen. Daarnaast huizen er diverse zorginstellingen, de bibliotheek en theaterzaal met café in dit gemeenschapshuis.

Speels en opvallend.

De opdracht bestond uit het realiseren van een aantrekkelijkere ingang én een begin maken met het aangeven wat de ’theater/horeca’ kant was en waar de zorginstellingen en bibliotheek zaten. Hoewel e.e.a. nog ‘in progress’ was is wel gerealiseerd dat door de glasfolies op de entree een ieders aandacht werd getrokken. De speelse lichtinval die het veroorzaakte in het interieur maakten er een weer telkens afwisselend geheel van. Roze tinten verwezen naar de zorgkant en blauwe tinten verwezen naar de horeca zijde.

Enck entree

Check ook deze projecten!

portfolio autobedrijf verbruggen website
portfolio Autorijschool Paul J. Lievens

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten