Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Terug naar projecten

Sani-rent - WordPress website

RESPONSIVE WEBSITE

Frisse uitstraling en design in website.

Kan niet bestaat niet.

Mobiel sanitair-verhuurbedrijf Sani-rent levert chique toiletwagens en toiletunits met een frisse uitstraling en maken daarmee ieder evenement tot een succes. Het ontwerp en uitstraling van de website is eenvoudig, fris en helder en nodigt uit om uit te zoeken wat de nummer één in het verhuren van toiletwagens met hoogwaardig sanitair, high-end afwerking en ultieme service voor mogelijkheden heeft voor uw feestje of evenement.

En mijn plek in Google dan?

Bij het overzetten van een oude website naar de nieuwe website wil je het verkeer en rankings in Google niet verliezen. Daarom is het belangrijk om met behulp van een goede migratie de website te sturen. De nieuwe url’s zijn vaak heel anders dan de oude. Wij voeren deze migratie uit door middel van een compleet redirectplan. Hierdoor gaat Google de nieuwe website goed begrijpen en worden de bezoekers goed doorgestuurd wanneer zij (per ongeluk) naar een oude url gaan (die nog geïndexeerd wordt door Google of door de browsergeschiedenis is opgeslagen).

Check ook deze projecten!

Portfolio Zijlmans Metaalwaren website en logo

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Notel 49B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten