Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Terug naar projecten

Uitvaartbegeleiding Van der Steen en Appels - Logo + WordPress website

ONTWERP LOGO EN HUISSTIJL & ONTWIKKELING WEBSITE

Kracht door verstilde eenvoud.

Een mooi afscheid.

Afscheid nemen van een dierbare is een belangrijk moment. Een mooi afscheid blijft een waardevolle herinnering voor altijd. Het is daarom zo belangrijk dat het goed geregeld is. Uitvaartbegeleiding Van der Steen & Appels zorgen met hun persoonlijke aandacht voor een uitvaart die aan deze wensen voldoet.Een uitvaart van uw dierbare met aandacht voor u en afgestemd op uw behoeften.

huisstijl visitekaartje briefpapier zijlmans

Van logo tot website.

Branding voor een uitvaartbedrijf: geen alledaagse opdracht maar wel een hele mooie! De uitdaging zat erin om het ingetogen en verstild te houden maar om er ook een persoonlijke touch aan te geven. M’n ultieme ontwerp muze had ik gevonden in de vorm van de levensboom: deze staat voor het leven zelf, met een begin en een einde. Een krachtig symbool wat je in de hele branding terugvindt: van logo, huisstijl, brochure tot aan de website toe.

Check ook deze projecten!

Portfolio Zijlmans Metaalwaren website en logo
Portfolio kapper Andre Oirschot

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten