Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Terug naar projecten

Noord-Brabant - Culinaire gids

ONTWERP  EN DTP CULINAIRE GIDS

Minimalistisch design.

ontwerp culinaire gids

Goed eten in Brabant.

In Noord-Brabant Culinair zijn Brabants beste restaurants verenigd met als doel van elkaar te leren, elkaar te helpen en gezamenlijk met elkaar op te trekken. Samen willen ze Noord-Brabant als de Bourgondische provincie op de kaart zetten. Met 24 Michelinsterren, een foodsector in de top van Europa en een rijke traditie als makers en bereiders van heerlijk en eerlijk eten, heeft Brabant veel om trots op te zijn. Word gastvrij ontvangen in een van de toprestaurants uit de culinaire gids. Kortom: goed eten, dat doe je in Noord-Brabant! 

Less is more.

NBC vroeg KarinVerbruggen.nl om de culinaire gids vol met top-restaurants  in een mooi grafisch ontwerp te steken. 

Het doel van de gids? Inspireren! Door gebruik van grote foto’s trekken we de aandacht van de lezer en kan de voorpret beginnen…

Wij kozen ervoor om strakke stijlelementen toe te passen en overbodige toevoegingen weg te laten. Het resultaat? Perfectie, in elk item.

Misverstand bedrijfspresentatie

Check ook deze projecten!

prowines huisstijl
Burgemeester Oirschot ontwerp branding

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten