Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Terug naar projecten

Van den Bosch BV - Logo + huisstijl + website

ONTWERP LOGO EN HUISSTIJL & ONTWIKKELING WEBSITE

Stoer totaalplaatje voor loonwerk, grondverzet en transport.

Verrassende inkijk op agrarische sector.

Van den Bosch Agro Grond Transport uit Oirschot is het hele jaar rond bezig met een compleet pakket aan diensten. Van bemesten, zaaien, gewasbescherming, oogsten en cultuurtechnisch onderhoud tot transport, grondverzet en sloopwerk.
Dit trotse familiebedrijf staat voor vakwerk: het geleverde werk moet kortgezegd gewoon goed zijn. Met lef leggen zij de lat hoog en dat wordt gewaardeerd door hun klanten.

Ontwerp logo bosch BV

Refresh: fris & fruitig.

Dit familiebedrijf bestaat al ruim 60 jaar en opvolger Edwin had het lef om hun hele merk en look & feel een opfrisbeurt te geven. Vanaf het eerste idee tot aan de ontwerpen voor logo, huisstijl en de complete ontwikkeling en oplevering van de website; wij verzorgden het hele traject, zodat Van de Bosch Agro Grond Transport de komende 60 jaar weer prima vooruit kan!

Check ook deze projecten!

portfolio autobedrijf verbruggen website
portfolio Autorijschool Paul J. Lievens

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten