Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Terug naar projecten

Roan Racing - Brand identity

In 1 beeld vertellen waar je voor staat.

Roan Racing ontwerp logo

Racen, racen en nog eens racen.

Roan Racing is Roan van de Kerkhof. Dit talent is pas tien jaar oud maar kart toch al vier jaar. Geen voetbal voor hem, zoals de meeste van zijn klasgenootjes en vriendjes maar karten op hoog niveau. Heeft  zijn 1e podiumplek gehaald in Formula Honda 9PK! Dat smaakt naar meer. Op naar een top seizoen!

Stoer en supersnel.

Soms krijg je bijzondere verzoeken als grafisch designer. Zoals deze. Of ik een kart logo wou ontwerpen in de kleuren van Pepsi cola… Uuhh, natuurlijk, nooit zoiets gedaan maar leuke uitdaging! We did it: een stoer, herkenbaar logo wat het hart vormt van de visuele identiteit. Mooi doorgevoerd in de belettering van de kart en bus.  Ook herkenbaar in de sportkleding, tassen, helm etc. etc. Kortom, klaar om de wereld te veroveren!

Roan van de Kerkhof met beker

Check ook deze projecten!

portfolio autobedrijf verbruggen website
portfolio Autorijschool Paul J. Lievens

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten