Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Terug naar projecten

Spring - Brand Identity - Positionering

ONTWERP LOGO EN HUISSTIJL & ONTWIKKELING WEBSITE

Krachtige uitstraling door eenheid en uniciteit.

Versterken van bestaande werkrelaties.

Met de expertise van Spring bouwen bedrijven aan mooie mensgerichte organisaties. Waarin iedereen doet waar hij of zij goed in is en een steentje bijdraagt aan het resultaat van de organisatie. Mensen maken immers het verschil.
Spring is een jong bedrijf dat zich beweegt in Human Resource Management. Zacht op inhoud, hard op resultaat is hun motto.

KarinVerbruggen.nl werd gevraagd voor de branding en positionering: ontwerpen van logo en huisstijl. En natuurlijk het ontwerp en uitvoering van de website. Dit resulteerde in een stijlvolle en herkenbare uniciteit. Alles in eigen huis van A tot Z.

logo spring

Zakelijk maar toch persoonlijk.

De start van het project was het ontwerpen van een logo. Liefst met een zakelijk karakter maar toch ook met een persoonlijke touch. Spring hanteert de pay off: Partner in excelleren. Dit was een prima uitgangspunt: schakels in een organisatie die samen bijdragen aan het resultaat. Je kunt het niet in je eentje maar juist door samenwerking kom je tot het doel. Ofwel gaan voor het ‘goud’.
We ontwierpen een gouden S, aaneengeregen door schakels die nauw verband lijken te houden en samenkomen tot een sterke vorm.

Doordat de brand identity geheel is doorgevoerd in alle communicatie uitingen kan niemand in de branche meer om Spring heen.

Spring is gedurfd, dynamisch & vriendelijk.

Check ook deze projecten!

Portfolio Zijlmans Metaalwaren website en logo
The Rosenberg trio website

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten