Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Terug naar projecten

Prowines - Ontwerp logo + huisstijl

BRANDING – CORPORATE IDENTITY

Subtiel, uniek en veelzeggend.

huisstijl visitekaartje briefpapier zijlmans

Meesters in wijn

Prowines: Meesters in wijn. Niets is teveel gezegd: vinoloog, sommelier en SVH Wijnmeester Arno Aartsen neemt je mee op een ontdekkingstocht in de wereld van wijn. Met wijncursussen, proeverijen en lezingen die smaken naar meer. En met een passend advies voor zowel het bedrijfsleven, de horeca als ook particulieren.

Prowines vroeg KarinVerbruggen.nl (ook wijnliefhebber 😉 om haar merk nieuw leven in te blazen. En met succes: Prowines heeft een nieuw, aantrekkelijk uiterlijk gekregen. Ontwikkeling van naambeeld met sterke pay off, huisstijl en stijlgids. Onderscheidend en bijzonder.

Check ook deze projecten!

Noble Den Bosch
Burgemeester Oirschot ontwerp branding

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten