Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Terug naar projecten

Autobedrijf Verbruggen - WordPress website

HELDERE EN VEELZIJDIGE WEBSITE

Diverse features maar toch overzichtelijk.

Onderhoud en verkoop.

Op zoek naar een kwaliteit occasion of toch liever een nieuwe auto? Autobedrijf Verbruggen helpt u bij het kiezen en geeft u graag een passend advies. Daarnaast is Autobedrijf Verbruggen een universeel BOVAG-autobedrijf voor reparatie en onderhoud van alle merken auto’s.

De voorraad occasions moest op een duidelijke manier op de website te vinden zijn. Daarnaast werd het mogelijk om online een afspraak te plannen voor onderhoud in de werkplaats. Al deze aspecten werden verwerkt in een heldere website.

Migratie en SEO.

Bij het overzetten van een oude website naar de nieuwe website wil je het verkeer en rankings in Google niet verliezen. Daarom is het belangrijk om met behulp van een goede migratie de website te sturen. De nieuwe url’s zijn vaak heel anders dan de oude. Wij voeren deze migratie uit door middel van een compleet redirectplan. Hierdoor gaat Google de nieuwe website goed begrijpen en worden de bezoekers goed doorgestuurd wanneer zij (per ongeluk) naar een oude url gaan (die nog geïndexeerd wordt door Google of door de browsergeschiedenis is opgeslagen).

Check ook deze projecten!

Portfolio Zijlmans Metaalwaren website en logo

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten