Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Terug naar projecten

Wienese - WordPress website

STRAKKE & FUNCTIONELE WEBSITE

Subtiele verwerking van huisstijl in de website.

Product gericht.

Wienese ontwerpt, produceert en verkoopt aluminium ladders, trappenrol- en vouwsteigers. Klimmaterialen voor de professional. Wienese heeft KarinVerbruggen.nl gevraagd een nieuwe website te ontwerpen en realiseren. De focus mocht hier liggen op aandacht voor de producten. Daar zijn we mee aan de slag gegaan wat resulteerde in een overzichtelijke, professionele website. Daarin hebben we een subtiele verwerking van de kleuren van de huisstijl van Wienese toegepast. Dit voor optimale herkenning en comfortabele look & feel.  

Migratie en SEO.

Bij het overzetten van een oude website naar de nieuwe website wil je het verkeer en rankings in Google niet verliezen. Daarom is het belangrijk om met behulp van een goede migratie de website te sturen. De nieuwe url’s zijn vaak heel anders dan de oude. Wij voeren deze migratie uit door middel van een compleet redirectplan. Hierdoor gaat Google de nieuwe website goed begrijpen en worden de bezoekers goed doorgestuurd wanneer zij (per ongeluk) naar een oude url gaan (die nog geïndexeerd wordt door Google of door de browsergeschiedenis is opgeslagen).

Check ook deze projecten!

Portfolio Zijlmans Metaalwaren website en logo
portfolio Go2Academy wordpress website

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten