Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Terug naar projecten

TOEAC - Design CD

ONTWERP CD ARTWORK

Eigenzinnig door speelse combinaties in design.

cd artwork Toeac

Enchantment, obsession and vitality.

Het accordeonduo TOEAC (Renée Bekkers en Pieternel Berkers) geeft concerten in binnen- en buitenland. Het duo stelt zelf haar programma’s samen en produceert meerdere voorstellingen. TOEAC was te horen en te zien in verschillende (internationale) tv- en radioprogramma’s waaronder ‘De Wereld Draait Door’ en ‘Vrije Geluiden’. Zij werkten samen met schrijvers, beeldend kunstenaars, documentaristen en dansers.

5 sterren recensie.

TOEAC bracht twee CD’s uit: ‘Nordic Music’ met werken van Scandinavische componisten en ’TOEAC Pictures…’ (5 sterren in Duitsland) met ‘De Schilderijententoonstelling’ van Modest Mussorgsky en een nieuw werk van Chiel Meijering. TOEAC vroeg KarinVerbruggen.nl om het artwork van beide CD’s te ontwerpen en om er iets bijzonders en unieks van te maken. 

cd artwork Toeac

Check ook deze projecten!

prowines huisstijl
Burgemeester Oirschot ontwerp branding

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten