Tel: +31 (0)6 1106 4774 info@karinverbruggen.nl

Terug naar projecten

Zijlmans Metaalwaren - WordPress website - Logo

ONTWERP LOGO EN HUISSTIJL & ONTWIKKELING WEBSITE

Brand identity helder en compleet.

Kwaliteit, precisie, flexibiliteit.

Zijlmans Metaalwaren staat voor het vakkundig draaien en frezen van metalen en kunststofonderdelen in serieproductie. Een full service partner voor seriedraaiwerk. En dit al meer dan 60 jaar lang! Zij hadden het lef om hun hele merk een opfrisbeurt te geven. KarinVerbruggen.nl mocht hun identiteit, positionering en visuele stijl ontwikkelen. 

huisstijl visitekaartje briefpapier zijlmans

Met het oog op morgen gericht.

De totale brand en ook de communicatie van de website is aangepakt en klaargestoomd voor de toekomst. Details werden groots uitgelicht in foto’s op de website. Dit in combinatie met de mensen die verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling ervan. Het doel: de mensen centraal stellen om hun trots én hun bijdrage aan het succes van de producten te delen met de buitenwereld.

Check ook deze projecten!

portfolio autobedrijf verbruggen website

Wij zijn een fullservice

internet-ontwerp-bureau.

Ieder bedrijf of instelling wil met zijn doelgroep communiceren. Branding is niet alleen maar het ontwerpen van een logo, maar heeft een totale impact op de uitstraling van je merk/bedrijf. Ook een pay-off, producten en communicatiedragers zoals website, verpakking, belettering en reclame uitingen tot en met visitekaartjes dragen daar aan bij.

Wij denken graag met je mee met onze 25 jaar ervaring in marketing, communicatie en design.
We zijn benieuwd hoe we jou kunnen helpen! Neem gerust contact met ons op.

Contact:

Ben je benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Samen eens van gedachten wisselen? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen.
Telefoon +31 6 11064774 of mail.

 

Karin Verbruggen.nl
Markt 5B  Oirschot

info@karinverbruggen.nl

Telefoon +31 6 11064774

Projecten

Klanten