WEBSITES

U wilt dat uw website er professioneel en goed uitziet maar u wilt vooral dat uw bezoekers aangezet worden tot het nemen van actie, zoals het kopen van uw product of het aanvragen van een offerte. Onze webdesigns worden ontworpen met deze twee belangrijke punten in het achterhoofd waardoor uw website gebruikersvriendelijker en doeltreffender zal zijn dan die van de concurrent. Ook aan het gebruik op mobiele apparaten wordt natuurlijk gedacht! Van de meest eenvoudige website tot maatwerk-systemen!

Uw website moet met de tijd mee en daarom ontwikkelen wij alle websites met de nieuwste technieken, volgens moderne standaarden en bereiden wij deze voor op de toepassing van social media’s en SEO. Daarnaast voorzien wij uw website waar gewenst van een content management system, zodat u volledige controle heeft over de inhoud van uw website. Ook voor bijzondere maatwerk-wensen zijn we van alle markten thuis. Na de oplevering van uw website kunt u uiteraard bij ons terecht voor advies en onderhoud.

Speciaal voor machine-handelaren hebben we gebruiksvriendelijke websites ontwikkeld om zelf eenvoudig te onderhouden. Met totale controle over uw online voorraad en eenvoudig online adverteren. Het resultaat: meer bezoekers, meer reactie!

Wij doen dus meer dan het bouwen van websites alleen. U kunt ook terecht om uw bestaande website beter gevonden te laten worden. Of voor een mobiele versie van uw website.
Bel of mail me gerust voor meer info!

" De websites die wij bouwen sluit aan bij uw doelen en helpt u ze te realiseren."

Karin Verbruggen

Meer dan 15 jaar zelfstandig werkzaam als grafisch ontwerper en webdesigner.

 

ENKELE VOORBEELDEN WEBSITES:

CONTACT

Bent u benieuwd naar wat KarinVerbruggen.nl voor u en uw organisatie kan betekenen? Samen van gedachten wisselen? Of wilt u gewoon even kennis maken? Maak dan een afspraak met Karin Verbruggen

Vul onderstaand formuliertje in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Graag tot ziens!

CONTACT INFO

Notel 49B, 5688 NB  Oirschot, The Netherlands

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.